Ny havnefoged

Offentliggørelse af ny havnefoged på Skive Søsportshavn

15 spændende kandidater havde indleveret sin ansøgning. Men én kandidat trådte særligt frem med sin mangeårige erfaring med havnen – både fra 15 års frivilligt engagement i bestyrelsen, men også som fungerende frivillig havnefoged tidligere, dengang der ikke var aflønnet havnepersonale. Oveni dét kommer hans passion for at sejle og at han er utroligt vellidt på havnen. Så valget var ikke svært. Derfor traf en enstemmig bestyrelse beslutningen om, at valget skulle falde på Bjarne Sørensen.

En anden begrundelse for, at valget er faldet på Bjarne er, at havnen vil kunne imødekomme en udfordring med stigende udgifter til ekstern leverandør på rengøringsposten for havnen. Bjarne kommer fra et job som rengøringsmedarbejder i produktionen på Thise Mejeri og er ikke bleg for at tage fat med knofedt, så udgiften på rengøring og lønningen til en havnefoged sammenlægges og giver en økonomisk fordel. Derudover er Bjarne udlært smed og kan varestå mange praktiske og håndværksmæssige opgaver på havnen.

Og Bjarne har gjort sig mange tanker om, hvad der har betydning for ham og skal have fokus i sin funktion:

”Man skal kunne lide at komme på havnen som bådejer, dagsturist, autocamper og alt andet. Det skal være rent og pænt og frem for alt hyggeligt. Jeg kan godt lide at komme på havnen og snakke med folk. Det er derfor jeg har søgt stillingen. Frihed under ansvar, hvor man kan planlægge sin egen hverdag og beskæftige sig med noget, man brænder for. Jeg vil arbejde hårdt for, at folk kan lide at være hér.”

Bjarne er en meget alsidig mand, der er vellidt på havnen og kender til alt og alle. Og så er han meget aktiv generelt, både med maraton og sejlads, så vi er sikre på, han vil bringe den samme energi ind i sin rolle som havnefoged.

Bjarne vil allerede indenfor de næste par dage være synlig i billedet på havnen, og fra 22/9 træde til på fuld tid.

Vi håber, I vil være med til at byde en utroligt kompetent, vidende, positiv, ansvarsfuld, vellidt og driftig mand velkommen som havnefoged.

Mvh. Nils Jørgen Knudsen
Formand Skive Søsportshavn

Bjarne Sørensen

Del

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email