Spørgeskemaundersøgelse omkring årsagen til bådbrande

Brand i både – kan være meget voldsomme og udvikle sig hurtigt.
Hvordan er brandsikkerheden på danske både til fritidsbrug?
I denne sommer har der været flere brande på fritidsbåde rundt om Fyn, mens de lå på vandet – og nogle af dem brændte helt ned. Alle personer blev heldigvis reddet.
Men kunne det være undgået?
For at give et svar undersøger jeg hændelser, brandslukningsudstyr, brandøvelse, alarmering, teknisk indretning, bådtyper og sejlvaner i et skema.
Ved at svare kan du få ideer til sikring af egen båd og rutiner mod røg eller brand (Det har mindst 65 % af alle fået til nu). Der er brug for flere svar for at få et dækkende billede for alle bådtyper og situationer, hvor brande og røg opstår.
Svarene indsamles helt anonymt, den der svarer kan IKKE identificeres. Hvis du allerede har svaret, skal du ikke svare igen.
Aflæs QR koden til venstre eller klik på dette link: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=S8T4KL46J216
Resultatet formidles i samarbejde med Søsportens Sikkerhedsråd. Alle svar indgået før 15.9 indgår i den første analyse, svar der indgår senere vil indgå i den endelige analyse.
Hvis du har spørgsmål kan jeg kontaktes her: Jens Lauritsen, overlæge og professor, Ulykkes Analyse Gruppen, Ortopædkirurgisk Afdeling O, Odense Universitetshospital Tlf: +45 2921 1806 Mail: jel@rsyd.dk Sekretariat: 6541 2293
Hvis nogle sejlklubber eller havne er interesserede i en lokal kortlægning kan I kontakte mig. Det kan gennemføres uden yderligere omkostning for klubben. Klubben/havnen vil så modtage en standard rapport (hvor ingen enkelt svar kan genkendes).
Undersøgelsen udføres i regi af Ulykkes Analyse Gruppen, Ortopædkirurgisk Afdeling, Odense Universitetshospital (opslag kan kasseres pr 1.10.2020)
Foto: Søsportens Sikkerhedsråd

Del

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email